پس از طراحی سایت، وقتی نوبت به سئو سایت می رسد، کاربران خواهان کسب نتایج سریع هستند تا در زمان کمی رتبه های اول گوگل را در نتایج جستجو از آن خود کنند. بسیاری از صاحبین وب سایت ها انتظارات نام معقولی داشته و تصور می کنند که با استفاده از سئو، سریعا می توانند به نتیجه دلخواه برسند. اما حقیقت اینست که سئو نیاز به زمان داشته و تلاش و صبر زیادی را می طلبد.
شرکتهای طراحی سایت در تهران و دیگر شهرها به این نتیجه رسیده اند که در سئو، سرعت ایندکس یک مزیت بسیار رقابتی است. پس از طراحی سایت و انتشار مطلب جدید در سایت، به شدت تمایل دارید که کاربران هر چه سریع تر آن را در نتایج سرچ گوگل پیدا کنند. با رعایت نکات مهم زیر می توانید به این هدف دست یابید.
ایندکس شدن محتوا در گوگل آنقدرها هم سخت یا دشوار نیست. گوگل ابزارهای متعددی را برای این کار، در اختیار ما قرار داده است. ساده ترین و سریع ترین آن، ابزار بازرسی URL(URL Inspection tool) می باشد. این ابزار در سرچ کنسول جدید قرار دارد. در گذشته نیز از ابزار فچ و رندر استفاده می شد. اخیرا هر دو ابزار باهم موجود می باشند. گوگل بیشتر به ابزار بازرسی URL تمایل دارد تا فچ و رندر.
با استفاده از این ابزار جدید (URL Inspection tool) می توانید یک URL را ثبت کرده و از گوگل بخواهید تا آن را کراول کند. زمانی که این کار را می کنید، گوگل آن را در اولویت صف کراول خود قرار می دهد. به بیان ساده یعنی گوگل لیستی از URL ها دارد که می خواهد آنها را کراول کند. در نتیجه اگر مطلب شما در اولویت این لیست قرار داشته باشد، حتما سریع تر کراول شده و در نتیجه سریع تر ایندکس خواهد شد که این عامل تاثیر زیادی در سئو و بهینه سازی سایت داراست.
یکی دیگر از تکنیک های رایج، استفاده از سایت مپ می باشد. یکی از آسان ترین و سریع ترین روش ها برای اینکه URLهایتان سریع تر ایندکس شوند، استفاده از سایت مپ می باشد. تکنیک های متعددی وجود دارد که می توانید از طریق آنها این فرآیند را تا حدودی بهبود ببخشید.
اولین و پایه ای ترین روش که همه می دانند این است که آن را در فایل robots.txt خود قرار دهید. در فایل robots.txt لیستی از directiveها وجود دارد و تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که سایت مپ خود را در انتهای آن فایل قرار دهید و با این روش، گوگل را از محل سایت مپ های خود آگاه سازید. شما می توانید همین کار را برای (sitemap index files) نیز انجام دهید. همچنین می توانید سایت مپ های متعدد خود را در آنجا لیست کنید. کار واقعا آسانی است.
ضمنا می توانید این کار را با استفاده از گزارش سایت مپ (Search Console Sitemap Report) انجام دهید. می توانید به آن قسمت رفته و سایت مپ های خود را در آنجا ثبت، تایید و یا حذف کنید. ضمنا می توانید این کار را از طریق Search Console API انجام دهید.
در ماه های گذشته، گوگل و بینگ، هر دو، APIهای جدیدی را معرفی کرده اند تا سرعت کراولینگ و ایندکسینگ URL ها را افزایش داده و آن را به نحوی اتومات کنند. هر دوی این روش، سرعت ایندکسینگ را تا حد زیادی افزایش می دهند به طوری که می توان 100 یا 1000 یو آر ال را فقط با استفاده از یک API ایندکس کرد. که این مورد در سئو و بهینه سازی سایت تاثیر زیادی دارد.
در حالی که API بینگ فقط برای URL های جدید یا بروز شده می باشد، گوگل بیان کرده که APIیش مخصوص داده های ساختار یافته می باشد. با توجه به این بیانیه، بسیاری از سئوکارها مانند دیوید ساتیمانو این کار را با ای پی آی های گوگل آزمایش کرده و متوجه شده اند که با انواع مختلفی از محتواها سازگاری دارد و کار می کند.
شرکت یوست اعلام کرده است که به زودی ایندکسینگ زنده را در سرتاسر گوگل و بینگ ساپورت خواهد کرد. آنچه گفته شد، روش هایی برای ایندکسینگ بود. در ادامه روش های دیگری نیز بیان شده است که می توانید از طریق آنها محتوای خود را سریع تر ایندکس کرده و همزمان با آن، رتبه یا رنکینگ بهتری کسب کنید.
هنگامی که یک محتوای جدید منتشر می کنید، در حالت پایه و اولیه، اگر هیچ کار دیگری انجام ندادید، حتما اطمینان حاصل کنید که از صفحات مهم خود لینک بگیرید. صفحات مهم می تواند صفحه ی خانه یا هوم پیج، افزودن لینک های جدید به محتوا، بلاگ، یا صفحه منابع باشد. این یک گام اساسی و پایه ای است که حتما باید انجام دهید. نباید آن صفحات را بدون لینک های ورودی رها کنید.
افزودن لینک، دو چیز را به گوگل بیان می کند. اول اینکه به گوگل می گوید لازم است این لینک به زودی کراول شده و در صف کراولینگ معمولی قرار می گیرد. ضمنا لینک را بسیار مهم تر نیز می کند. گوگل با خود می گوید: خوب ما صفحات مهمی داریم که به این صفحه لینک شده است. بنابراین بهتر است از صفحات مهم لینک بگیریم. که این مورد در سئوی سایت شما اهمیت زیادی دارد.
درباره این سایت